Főoldal » 2017 » Január » 14 » AZ M4 SPORT PECATÚRA JANUÁRI MŰSORÁBAN!
17:17
AZ M4 SPORT PECATÚRA JANUÁRI MŰSORÁBAN!

Ősszel a Rakaca-tó éves telepítésén az M4 Sport Pecatúra stábja is jelen volt! Kíváncsiak voltak, hogy mi a "rakacai módi", ha telepítésről halnevelésről van szó a HEBOSZ által kezelt vízterületeknél! A  korábban már  megosztott képalbumnál, csak a mozgókép tudja  jobban visszaadni, milyen szép pontyállomány nevelkedett újra a Rakaca-tavi halnevelőkben. Ezek a több kg-os példányok bizonyára kedvére lesznek majd az Őket kifogó horgászoknak! A telepítés és a halnevelés sajátosságaival kapcsolatos kérdésekre Chlepkó Tamás, a HEBOSZ ügyvezető elnöke adott válaszokat!

 

Tekintsék meg a szóban forgó epizódot! A telepítésről szóló blokk a 14:00-ik perccel veszi kezdetét! forrás: mediaklikk.hu


 

 

Nem egyedülálló eset, hogy a műsor megyénkben történő eseményekről számol be, tudósít! Az elmúlt évben is több alkalommal volt a műsor témája valamely megyei horgász esemény! Ezeket a részeket újra megnézheti a mediaklikk.hu oldalon!  Ha nem szeretnének lemaradni megyénk horgászkultúrájának eseményeiről kövessék a jövőben is a Pecatúra epizódjait!

Kategória: SZÖVETSÉGI HÍREK | Megtekintések száma: 886 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 4.5/2
Összes hozzászólás: 0
avatar
A uCoz technológiájával