Főoldal » 2017 » Október » 3 » EGYESÜLETI VEZETŐK CSAPATBAJNOKSÁGA 2017
07:25
EGYESÜLETI VEZETŐK CSAPATBAJNOKSÁGA 2017

2017. szeptember 23. szombaton gyűltek vízpartra megyénk egyesületeinek vezetői, hogy mint eddig minden évben, jó hangulatban baráti környezetben versenyezzenek! Idén az Árpád-hegyi Horgásztó adott otthont  e jeles eseménynek, amelyre örömünkre szép számmal érkeztek nevezések! 

 

Nem fogadta kegyeibe az időjárás az egyesületi vezetők versenyére érkezőket. Szakadó esőben gyülekeztek a sporttársak. Gyors regisztráció és finom reggeli után Dr. Kovács Gy. Zoltán a HEBOSZ elnöke nyitotta meg a versenyt, majd átadta a szót a versenybizottság tagjainak, akik ismertették a szabályokat, majd hozzá láttak a sorsoláshoz. Sokan ismerhették a vizet, mert egy-egy jobb hely kihúzását hangos morajjal fogadták.

 Eső ide vagy oda mindenki izgatottan, sietve foglalta el a horgászhelyét. A rövidke felkészülés után már repültek is az etetőanyaggal tömött kosarak. A szerencsésebb helyeken már az első percekben kapitális pontyok jelentkeztek; mondhatjuk, hogy a lényegi dolgok az első fél órában el is dőltek. A hátralévő időben a kisebb halaknak és a barátkozásnak jutott a főszerep. A kisebb halak itt méretes dévéreket és kárászokat jelentett, valamint egy szép tokhal is megmutatta magát nekünk.

 

Sajnos nem minden csapatnak sikerült halat fognia, de ez betudható a rossz időjárásnak. Minden esetre a darabos halak őket is meggyőzték, többen is jelezték, eljönnek még ide szerencsét próbálni. A mérlegelésre az eső is elállt; az ebéd és az eredményhirdetés után jó hangulatú beszélgetéssel fejeztük be a programot. A győzelmet az Ároktői Horgász Egyesület csapata szerezte meg, a második helyen a Bőcsi Horgász Egyesület; míg a harmadikon a Bodrogmenti Horgász Egyesület csapata végzett. A legnagyobb halat a bőcsi Sós János fogta, amely egy 13610 gr-os pontyot jelentett.

Gratulálunk minden résztvevőnek, a díjazottaknak, találkozzunk jövőre is!

Kategória: SZÖVETSÉGI HÍREK | Megtekintések száma: 412 | Hozzáadta:: mezeilaci | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
A uCoz technológiájával