Főoldal » 2017 » December » 12 » FEHOVA 2018 - CSOPORTOS LÁTOGATÁSI KEDVEZMÉNY EGYESÜLETEKNEK
10:18
FEHOVA 2018 - CSOPORTOS LÁTOGATÁSI KEDVEZMÉNY EGYESÜLETEKNEK

A FEHOVA 2018-ban, február harmadik hétvégéjén 15-18-a között, csütörtöktől vasárnapig, minden nap 9-18 óráig várja látogatóit a HUNGEXPO csarnokban! A  kiállítás részleteiről   a www. fehova.hu weboldal  minden információt magad a látogatók számára!  A belépőjegy ára egységesen 3000 Ft-ba kerülnek, megválthatóak a helyszínen és online elővételben is! Természetesen kedvezmények idén is igénybe vehetőek, így diákok, csoportok, szakma csoportok, budapestiek, elővételben vásárlók olcsóbban juthatnak hozzá a jegyekhez, így horgászegyesületi csoportok is. E lehetőség igénybevételével osztunk most meg fontos információkat!

 

Idén is kedvezmény jár a szakmai társaságok és egyesületek tagjainak, amennyiben legalább 10 fős csoportokat alkotva egyidejű belépéssel látogatják meg a kiállítást! Ehhez igazoló kupont az egyesület érvényesít a tagságból verbuválódott látogatói csoportnak, vagy annak megbízott szervezőjének! 

 

A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

  1. minimum 10 fős csoportok szervezése
  2. egyidejű (azaz egyszerre) belépés
  3. kitöltött és egyesület által hitelesített FEHOVA kupon
  4. a kupon felmutatása és leadása belépéskor

Kedvezményes belépési lehetőségre feljogosító kupon a Magyar Horgász januári lapszámában is elérhető lesz! Érdemes kihasználni a lehetőséget! A Kupont szövetségünk e felhívással minden tagegyesület részére megküldi, de letölthető innen vagy a FEHOVA weboldaláról!


Horgász szervezeti csoportos kedvezmény kupon 2018.pdf | LETÖLTÉS

Kérdés, kérés vagy észrevétel kapcsán keressék fel tagegyesületük irodáját vagy a írjanak emailt az info@hebosz.hu címre! Minden résztvevőnek kellemes és hasznos szakmai kikapcsolódást kívánunk a 25. Fegyver Horgász Vadász szakkiállításon!

Kategória: SZÖVETSÉGI FELHÍVÁSOK | Megtekintések száma: 254 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
A uCoz technológiájával