Főoldal » 2017 » Április » 4 » "HORGÁSZIK A CSALÁD" - RAJZPÁLYÁZAT ISKOLÁSOKNAK!
08:58
"HORGÁSZIK A CSALÁD" - RAJZPÁLYÁZAT ISKOLÁSOKNAK!

 A Magyar Országos Horgász Szövetség Ifjúsági Szakbizottsága "Horgászik a család" címmel Rajzpályázatot hirdet! Általános iskolás korú pályázók rajzait, festményeit várja a szakbizottság! Az értékelés és a díjazás is két korcsoportban történik. Külön kerülnek elbírálásra az alsó tagozatos (1-4.) és külön a felső tagozatos (5-8.) korcsoportok! A technikát szabadon lehet megválasztani, viszont a méretük maximálisan A4-es legyen!

 

"Az alkotások témája pedig, - amint azt a pályázat címe is sejteti - a család és a horgászat közötti kapcsolat! Rajzoljátok, fessétek meg vízparti élményeiteket, biztosan történtek már veletek emlékezetes horgászkalandok, témaként szolgálhatnak a családi horgászkirándulások. Egy pályázótól legfeljebb két pályamunkát várunk! 

Az első húsz pályázat beküldője ajándékot kap. Díjazva a korcsoportok első három helyezettjei lesznek. 

Első díj: Családi horgász csomag (50 000 Ft értékben)
Második díj: Fényképezőgép (30 000 Ft értékben)
Harmadik díj: Horgász ajándékcsomag (20 000 Ft értékben)

Az Ifjúsági szakbizottság fenntartja a jogot különdíj kiadására és a pályaművek további felhasználására!

A pályamunkákat augusztus 31-ig, a Magyar Horgász címére kell eljuttatni Cím: 1124 Budapest, Korompai utca 17. A borítékra írjátok rá: "Rajzpályázat"! 

Külön egy lezárt borítékban legyen feltüntetve a:
 - pályázó neve
 - születési éve
 - pontos címe

A legjobb pályamunkák a Magyar Horgászban is közlésre kerülnek, illetve bemutatjuk a nyertes pályázókat is! Eredményhirdetésre a Magyar Horgász októberi számában kerül sor!

A tavaszi, de akár még a vakációs, nyári horgászélményeitek is adhatnak majd témát. Ragadjatok ceruzát ecsetet, várjuk a pályázatokat!"

forrás: Magyar Horgász

 

Kategória: MOHOSZ HÍREK | Megtekintések száma: 347 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
A uCoz technológiájával