Főoldal » 2016 » Május » 3 » KÜLDÖTTEK KÖZGYŰLÉSE 2016
17:20
KÜLDÖTTEK KÖZGYŰLÉSE 2016

Horgász Egyesületek B-A-Z Megyei Szövetsége, továbbiakban HEBOSZ, 2016. április 23.-ára összehívta Közgyűlését. A Közgyűlést megnyitotta és köszöntötte Dr. Kovács Zoltán a HEBOSZ elnöke. A Közgyűlés a 2015. évi beszámolók és mérleg elfogadása után határozatot fogadott el a munkabéren kívüli anyagi jellegű elismerések szabályozásáról mind az alkalmazottak, mind a testületi tagok esetében. Ezt követően elfogadásra került a 2016. évi költségvetés és a HEBOSZ Alapszabályának módosítási javaslata.

 
Személyi kérdésekben is határozott a közgyűlés:
 
Felügyelő Bizottsági tagnak választotta Fekete Kornél Urat az Ongai Horgászegyesület gazdasági vezetőjét.
Az Elnökségi tagnak jelölt Kertész Gyula úr, Hoór-völgye HE elnöke, Bányácski Árpád úr, Elzett-Certa HE elnöke, Kelemen Norbert úr, Vásárhelyi István HE elnöke és Mecsei József úr, Miskolci Határőr HE közül a két megüresedett Elnökségi helyre a Közgyűlés Bányácsi Árpád urat és Mecsei József urat választotta.
 
Miután Póta János úr lemondott az Elnökségi tagsága mellett a MOHOSZ Választmányi küldötti mandátumáról is, valamint az örvendetesen megnövekedett tagságból fakadóan további egy küldöttet állíthat a HEBOSZ, két új Választmányi küldöttet is választania kellett a Közgyűlésnek. A Közgyűlés Dr. Faragó Péter urat az ÉMHE elnökét és Chlepkó Tamás urat a HEBOSZ ügyvezető elnökét választotta küldöttnek a MOHOSZ Választmányába.   
 
Miskolc, 2016.05.03.

Csatolt dokumentumok

Kategória: SZÖVETSÉGI HÍREK | Megtekintések száma: 472 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
A uCoz technológiájával