Főoldal » 2017 » Március » 9 » MEGJELENT! SZÁRI ZSOLT : A BALATON ÍZE
11:45
MEGJELENT! SZÁRI ZSOLT : A BALATON ÍZE

 Szári Zsolt, ki ismeri, a Balatonnal köti össze ezt a nevet, hiszen az mára egybeforrt a magyar tengerrel! 2010-ben jelent meg első könyve "Árnyékok a vízen" címmel s most 7 évvel a megjelenés után itt a második a "Balaton Íze" novelláskötet! A könyv bolti polcra nem kerül, de megvásárolható a "Köd Szigetén" személyesen vagy megrendelhető emailban! Ki más tudná jobban bemutatni e kötetet mint maga a szerző, a következőkben érintetlen tesszük közzé az író persologia.blog.hu oldalán közzétett beharangozóját!

 

"Az első valamiért a legkedvesebb. Hosszú története van annak, miképpen lett néhány kósza cirkalmazásból novelláskötet, amire felesleges lenne most kitérni, de hét évvel ezelőtt könyv született az addigi írásaim legnagyobb részéből. Most, hét év után pedig itt a második. Kicsit pufókabb, kicsit talán szebb külsőre, kissé sokat kellett rá várni, de megérkezett. Nekem nehéz bármit is mondanom róla, mert mégiscsak az enyém, de majd az olvasó megfogalmazza, mit merít belőle. Sokat tanultam a két kötet között, az első példáján és fogadtatásán, s mindezt igyekeztem is belegyúrni a másodikba. Hogy ez nem sikerült? Majd megízleli és eldönti a kedves olvasó.

Például már azt is biztosan tudom, hogy bármennyire is mulatságosnak szánok valamit, sokan véresen komolyan veszik, vagy éppen a számomra oly kedves emlék másoknak semmit sem jelent. De ez így van rendjén. Bizonygatni sem akarom, hogy amit leírok, nem fikció, nem kitalált történet, de ez is természetes, mert a Két fűz között bizony az volt, s erre Peti Balázs lehet a tanúm…

Szóval, oda kell figyelni, mit ír le a tollforgató, mert nagy a felelőssége. Hányan, de hányan keresték a Balaton térképén például a Köd szigetét, vagy hányan kérdezték azt, belelapozva a kötetbe, hogy hányadik oldalon vannak a gps koordináták… persze, sem receptek, sem gps koordináták, de kifestők sincsenek benne, csak vicceltem!

Nos, a kötet nem kerül boltba. Megvásárolható a „Köd szigetén” személyesen, vagy megrendelhető postai úton, a pelsologia@freemail.hu elektronikus levélcímen. 

Ára 2400 Ft, mindehhez társul még 1045 Ft postaköltség. Korlátozottan az Árnyékok a vízen is rendelhető még a Két fűz között kisregénnyel együtt, ha valakinek nem lenne meg, és elolvasná. :) A három kötet egyébként együtt mindösszesen 4000 Ft, plusz 1240 Ft-os postaköltséggel kell ekkor számolni. Fizetés átutalással, amit majd a levélváltáskor lepontosítunk.

Addig is: Ave, Pelso! :-)" forrás: persologia.blog.hu

Kategória: SZÖVETSÉGI FELHÍVÁSOK | Megtekintések száma: 322 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
Szeretnék érdelődni hogy a fent említett három köny még kapható e, mert nagyon szeretném megvenni őket. Válaszukat várva Tisztelettel : Kozáryné
galambosmarika@hotmail.com
0
Vaskó Gergely 2017.11.29 12:55Spam
Kedves Mária!

Még kapható a könyv, szerintem emailban meg is rendelheti azokat!
0
avatar
A uCoz technológiájával