Főoldal » 2017 » Május » 10 » PÁLYÁZATI KIÍRÁS - GYERMEKNAPI HORGÁSZVERSENY TÁMOGATÁSA
08:27
PÁLYÁZATI KIÍRÁS - GYERMEKNAPI HORGÁSZVERSENY TÁMOGATÁSA

A MOHOSZ Elnöksége és a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága a jelen felhívással a Magyar Horgász 2017. májusi számában megjelentetett tájékoztatást kiegészítve a „MOHOSZ Horgászsuli Utánpótlás-nevelési és Oktatási Program (HUNOP) 2017-2018” keretében a gyermeknapi horgászversenyek 2017. évi támogatását hirdeti meg, melynek fedezetét az Ifjúsági és Oktatási Szakbizottság elkülönített „Horgászsuli” céltámogatási alap, illetve a tárgyi állami céltámogatás biztosítja.

 


1. A tárgyjutalomként átadandó, vissza nem térítendő támogatás - az esetlegesen fizetendő közterheket nem tartalmazó - keretösszege a MOHOSZ Elnökségének döntése alapján kedvezményes kiskereskedelmi beszerzési áron számítva 1.000.000 Ft, azaz egymillió forint. Az Elnökség a jelen kiírás alapján beadott pályázatok minősége és a pályázói létszám függvényében fenntartja a jogot a keret megemelésére.


2. A díjazást igénylők köre:
Egyszerűsített pályázatot (a továbbiakban: igénylés) adhatnak be a MOHOSZ azon tagszervezeti tagegyesületei (a továbbiakban: tagegyesület), melyek legalább 2016.01.01-től a szövetségi rendszer részei. A tagegyesület részéről 1 regisztrációs adatlap nyújtható be.


3. Igényelhető támogatás:
Tagegyesületenként az 1-3. helyezettek díjazása a gyermeknapi versenyek megrendezése során kiosztandó díjazásra az alábbi két korcsoportban:
A: 7-10 évesek (I-IV. osztályos tanulók), B: 10-14 (V-VIII. osztályos tanulók).
A támogatás különböző horgászcikkek formájában biztosított, tárgyjutalomként nyújtott természetbeni juttatás (a továbbiakban: díj). Az elnyert támogatás esetén a MOHOSZ a helyezettek (maximum 2x3=6 fő, de egy korcsoportban 5 főnél kevesebb induló esetében 1 fő) részére biztosítja a díjakat az I-II-III. helyezetteket tekintve 15.000-10.000-5.000 Ft értékben, összesen tehát egy versenyen minimum 15.000 Ft, maximum 60.000 Ft értékben. A korosztálynak megfelelő horgászcikkeket (spiccbot, bot, orsó, halas horgászpárna, horgászdoboz stb.) a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága választja ki, illetve rendeli meg.


4. Támogatható versenyek:
A tagegyesület által a gyermeknaphoz kapcsolódóan (május 25. és június 11. között) a 3. pont szerinti korcsoportok számára rendezendő horgászversenyek.


5. Az igénylés tartami és formai követelményei:
A támogatási igénylés a MOHOSZ honlapjáról (www.mohosz.hu) letölthető gyermeknapi horgászversenyre vonatkozó regisztrációs adatlapot hiánytalanul kitöltve nyújtható be.


6. Az igénylés benyújtásának módja, helye és határideje:
Az igénylést elektronikus formában (.pdf, .xls) az ifjusag@mohosz.hu címre kell beküldeni legkésőbb 2017. május 15-ig (e-mail küldés napja).


7. Kizárólag a kiírás szerinti, hiánytalanul kitöltött regisztrációs adatlapon, a kiírásban szereplő feltételeknek megfelelő, határidőn belül benyújtott igénylés fogadható el.


8. Az igénylések elbírálása:
A megfelelően és időben regisztrált tagegyesületi igényléseket a MOHOSZ Ifjúsági Szakbizottsága bírálja el. A sikeresen regisztrált tagegyesületek kiértesítése 2017. május 18-ig írásban történik meg, illetve a döntések a MOHOSZ weblapján is egyidejűleg közzétételre kerülnek.


9. A díjazások kiküldésének rendje:
A sikeres pályázatról visszaigazolást kapott tagegyesületek részére a díjakat postai úton szállíttatjuk ki a regisztrációs adatlapon megadott postacímre, legkésőbb a versenyt megelőző utolsó munkanapig. A postai kiszállítás díjmentes.


10. A támogatás elszámolása:
A lebonyolított horgászversenyről, a díjazások átadásáról a Támogatott a Támogató részére rövid szöveges szakmai beszámolót küld legkésőbb 2017. június 15-ig, elektronikus formában az ifjusag@mohosz.hu e-mail címre.
Szöveges szakmai beszámoló: tartalmazza a verseny korosztályonkénti tényleges létszámát (részvevők neve és e-mail címe), a programok, események rövid leírását, továbbá digitális formában (.jpg formátum) a MAHOR horgászmagazinban és a MOHOSZ webfelületen leközölhető képeket a verseny megrendezéséről és a díjazottakról.


11. A támogatás rendeltetéstől eltérő felhasználásának következményei:
A támogatási szerződésben vállalt kötelezettségek nem teljesítése, a támogatás rendeltetéstől eltérő felhasználása, a beszámolási és elszámolási kötelezettség nem, vagy csak részbeni teljesítése esetén a támogatás jogosulatlanul igénybevett támogatásnak minősül, ebben az esetben a MOHOSZ írásbeli felszólítása alapján a támogatásként kapott horgászcikkeket, vagy azok számlával igazolt beszerzési értékét a Támogatott 30 munkanapon belül köteles a Támogató részére visszaküldeni, illetve megfizetni.


12. Elérhetőség:
A pályázattal kapcsolatban a pályázók az alábbi elérhetőségeken kaphatnak felvilágosítást: E-mail: ifjusag@mohosz.hu Telefon: 06-1-248-2590
Budapest, 2017. május 08.

Csatolt Dokumentumok


Pályázati Kiírás [letöltés]
Pályázati Adatlap [letöltés]

Kategória: MOHOSZ HÍREK | Megtekintések száma: 238 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
A uCoz technológiájával