Főoldal » 2017 » Április » 24 » RAKACA-TÓ HORGÁSZREND VÁLTOZÁS VISSZAVONÁSA
19:26
RAKACA-TÓ HORGÁSZREND VÁLTOZÁS VISSZAVONÁSA

Örömmel közöljük minden horgásztárssal, hogy a 2017.április 01-től bevezetésre került horgászrend változás,  2017.április 25-től visszavonásra kerül! Dr. Kovács GY. Zoltán , a HEBOSZ elnöke ígéretéhez híven igyekezett a legrövidebbre szűkíteni azt a időt, amit a halászati hasznosítás újbóli bejegyzése igényelt! Számos horgászvíz még mindig arra vár, amire a Rakaca-víztározó horgászainak már nem kell tovább! Megérett a gyors munka és igyekezet, amit a szövetség az elmúlt időben a helyzet mielőbbi feloldására fordított! 

 

A horgászok részére közzétett, korrekt  és részletes, tabukat nem kerülő tájékoztató hatására a horgászok megértették a jelen helyzetet és türelmesen vártak! Összesen 25 nap, bő 3 hétig nem lehetett az őshonos halakat kifogás után megtartani! A tilalom, a horgászrend változás április 25. 00:00 órától visszavonásra kerül! A jegyek forgalmazása minden forgalmazónál újraindul!

Elkezdődik a fejlesztői munka! A továbbiakban folyamatosan fogunk hírt adni a Rakaca-víztározó partvonalán tervezett fejlesztő munkálatokról! A eddigi évek nagy problémájává vált a vízben lévő hínár! Ennek orvoslására a szövetség specializált sulyomvágókat gyártatott le, valamint ezeket alkalmazásához új hajót is beszerez, majd megkezdi annak aratását a víztérből! Erről a továbbikban részletesen beszámolunk! 

 

 

 

Kategória: SZÖVETSÉGI HÍREK | Megtekintések száma: 2207 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 4.2/5
Összes hozzászólás: 0
avatar
A uCoz technológiájával