Főoldal » 2017 » Január » 25 » TÁMOGATÁSI FELHÍVÁS 2017
11:22
TÁMOGATÁSI FELHÍVÁS 2017

Az ősi gyökerekkel rendelkező halfogás, majd a modern horgászat - ma már döntően a szabadidős sporthorgászat - Magyarországon a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) szervezett keretein belül közel 1200 egyesületben több, mint 400.000 embert közvetlenül érintő rekreációs tevékenység, amely akár családi vagy baráti társaságban is remek alkalmat ad a szabadidő hasznos eltöltésére. Ráadásul mindez a természetben, a vízpartokon történik!

 

"Ezen, széles társadalmi kört érintő és az elmúlt években jelentős állami támogatást is kiérdemlő tevékenységből hosszú évtizedek alatt alakult ki a ma már hivatalosan is elismert horgászsport, ahol a Nemzetközi Sporthorgász Szövetség (C.I.P.S.) keretein belül több szakágban és ezen belül számos korosztályban kerül sor rendszeresen hivatalos nemzetközi és országos versenyek, bajnokságok megrendezésére is. Külön megtiszteltetés, hogy ma már a MOHOSZ, mint hivatalos sportági szakszövetség egyben a Magyar Versenysport Szövetség tagszövetsége is, hozzájárulva a nemzet sportsikereihez. E keretekben a magyar horgászsport és főleg a versenyzők eredményességét talán ékesen bizonyítja, hogy versenyhorgászaink az elmúlt bő évtizedben Magyarországnak közel 70 érmet szereztek Európa- és világbajnokságokon, vetélkedve ezzel a legeredményesebb hagyományos sportágakkal is!

Az elmúlt időszakban a MOHOSZ megújulása során fontos célterület volt a Magyar Csapat / Team Hungary sporttámogatási rendszer megújítása, egyben rugalmasabbá és transzparenssé tétele is. A sikeres végrehajtás eredményeként már a 2015.06.01-2016.05.31-ig szóló első időszakban az új rendszer nem állami forrásból származó támogatási összege megközelítette 13,5 MFt-ot! Most a gyakorlati tapasztalok alapján, a naptári éves rendszerre való ütemezett átállás jegyében a 2017.02.01-2018.01.31-ig tartó harmadik szezon kiírására került sor. Ebben a rendszer újabb átgondolása után nettó 100.000-2.500.000 Ft-ig terjedő éves pénzbeli támogatói keretek között alap-, valamint bronz-, ezüst-, arany- és gyémánt fokozatú kategóriákban; célzott vásárlás (termékbiztosítás) lehetőségével, valamint marketing ellenszolgáltatási kiegészítéssel; szakágra, korosztályra, vagy akár csapatra, személyre, illetve versenyre célzott támogatási lehetőséggel nyílik meg ismét a lehetőség a versenysport támogatására. Fontos üzenet, hogy ezen keretekből az utánpótlás-nevelés, valamint a fogyatékkal élők sportjának bázisa is megerősítésre, ennek keretében központi szövetségi támogatásra kerül.

A támogatókkal megkötendő új szerződések ismét lehetőséget nyújtanak a védett logo-k reklámcélú felhasználására, de komoly vonzerő lehet - a támogatás költségként való elszámolhatóságán túl - viszontszolgáltatásként a havi nyomtatott példányszám tekintetében is magasan piacvezető horgászmagazinban, a Magyar Horgászban és a www.mohosz.hu, valamint a későbbiekben a www.horgaszjegy.hu felületen nyújtott megjelenési és kedvezményes hirdetési lehetőség is. Szintén egyre nagyobb lehetőség nyílik majd a kialakult együttműködések eredményeként tovább emelkedő horgász műsoridőnek is köszönhetően a támogatói televíziós megjelenésre (Duna TV, F&H, stb.) is.

Ezúton is köszönjük közös ügyünkben eddigi Támogatóink segítségét! Kérjük további szerepvállalásukat, egyben a jelen sporttámogatási szezonra tisztelettel felkérünk minden érdeklődő céget, hogy csatlakozzon hozzánk, ezzel támogatva egy olyan jó ügyet, amely mindenki számára bátran felvállalható. Legyenek Önök is részesei közös sikereinknek!

Budapest, 2017. január 24."

Szöveg és kép: mohosz.hu

Kategória: MOHOSZ HÍREK | Megtekintések száma: 257 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
avatar
A uCoz technológiájával