Főoldal » 2017 » Február » 3 » TAVASZVÁRÓ HORGÁSZTALÁLKOZÓ 2017
12:08
TAVASZVÁRÓ HORGÁSZTALÁLKOZÓ 2017

Ugyan melyik horgásznak ne lenne már elege a befagyott tavakból, ködből, jégből, ebből a derekasan kitartó télből? Február van, a tél utolsó hónapja, bizony egyre később sötétedik már és egyre inkább úrrá válik az emberen a tavasz utáni vágy! Ezért a tavalyi nagy sikerre való tekintettel újra megszervezésre kerül a Tavaszváró Horgászbörze, az unalom és a téli fásultság ellenszere! A Sporigó Horgászbolt szervezésében megvalósuló rendezvény több funkcióval is bír! Börze, kiállítás, vásár, neves meghívott vendégek előadásával megspékelve mindezt!

 

2016 év elején egy sikeres rendezvényt tudott maga utána szervező Sporigó Horgászbolt! A börzének a Miskolci Egyetem menzaépületének emeletén lévő nagyterem adott helyett, szükség is volt a nagy térre, mint kiderült!  Maga a találkozó több részből állt! Egyrészt egy horgász börze nyílt meg, ahol a már kihasználatlan horgászcikkek cseréltek gazdát, de volt aki saját otthoni kis hobbi gyártmányait mutatta be asztalánál nagyérdeműnek! Előkerült saját gyártmányú csali vagy akár egyedi horgászólom! 

Meghívott vendégek tartottak érdekes előadások! A legnagyobb érdeklődés és telt ház övezte Erdei Attila, feeder országos és világbajnokunk előadását! Attila híres közvetlenségéről, szerénységéről és segítőkészségéről! Erről megbizonyosodtak mindazok, akik a Maros Mix standján megkeresték egy-egy kérdéssel, észrevétellel! 

Neves cégek kiállítói is elfogadták a meghívást! Ide sorolható a Maros Mix, a DAIWA! A rendezvényről hangulatáról árulkodjanak a következő videó összeállítás képei! 

A szervezők nevében is Várunk mindenkit a II. Tavaszváró Horgásztalálkozón! Február 25-én sok kiállító mellett a Horgász Egyesületek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szövetsége is várja standján az érdeklődő horgászokat! A szövetség munkatársai és képviselői készséggel adnak választ minden horgászattal, horgászvízzel vagy szabályozással kapcsolatos kérdésre! 

 

 

Kategória: SZÖVETSÉGI FELHÍVÁSOK | Megtekintések száma: 935 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
avatar
A uCoz technológiájával