Főoldal » 2017 » Augusztus » 6 » ÚTON A 39. ORSZÁGOS IFJÚSÁGI HORGÁSZTÁBORBA!
14:16
ÚTON A 39. ORSZÁGOS IFJÚSÁGI HORGÁSZTÁBORBA!

A MOHOSZ Ifjúságnevelésért felélős szakbizottsága 39. alkalommal rendezi meg a MOHOSZ Országos Ifjúsági Horgásztárbort! A részvevők válogatása idén már egy új rendszer szerint történt! A HEBOSZ Ifjúsági Horgászviadalán két kategóriába versenyeztek az egyesületek által delegált fiatalok, tehát itt ismét csak nagy felelősség hárul az egyesületekre, ugyanis az ő felelősségük, hogy a tagságukban lévő utánpótlás horgászokat segítség az indulásba! A viadal U18-as kategória első három helyezett versenyzője, automatikusan jogot nyer a részvételre! A tábort idén augusztus 6-11-ig rendezték meg a gödöllői CarpLove Parkban!

 

2017.augusztus 6. délután 13:30 a érkeznek a táborozók a HEBOSZ székház elé, kit a szüleik, kit az egyesületének képviselői kísértek el! Folyik a lázas pakolás a rendezkedés! Innen már közösen indulnak el Gödöllőre, mégpedig Dr. Kovács Gy. Zoltán szövetségi elnök képviseletében, aki vállalta hogy maga viszi el a fiatalokat a táborba! 


A fiatalok közül vannak akik először vesz részt a táborban, Krokavecz Istin (képen balra) és Nánási Árpin (középen) is látszott,hogy izgulnak picit, de az öröm sokkal inkább kiült az arcukra! Elmondták, hogy nagyon várták már az indulást és nagyon sokat szeretnének tanulni, horgászni és barátokat szerezni a táborban!  Kéri Dominik (DODÓ) már rutinosabb táborozó, hiszen ez már a sokadik részvétele, jövőre pedig már mint mentor, az eddig megszerzett tudásával és tapasztalatával szeretné segíteni a kisebbeket! 

Most egy héten át az a dolguk, hogy horgásszanak, tanuljanak és barátságokat kössenek, de a legfontosabb hogy jól érezzék magukat ebben a nagyszerű sportban! Ehhez a CarpLove Pihenőpark egy nagyszerű helyszín! 

A fiúk megígérték, hogy egy két képpel folyamatosan beszámolnak a táborban szerzett élményekről, ezeket szövetségünk Facebook oldalán folyamatosan közzé fogjuk tenni! 

Az országos táborban való részvétel lehetősége jövőre újra elérhető tagegyesületeink fiataljainak! A 15 éven aluliak fejlődésének alapját a 2018-ban megszervezésre kerülő megyei ifjúsági horgásztábor fogja biztosítani, míg a nagyobbak nyílt versenyen küzdhetnek az Országos Ifjúsági Horgásztáborban való részvételért! 

 

 

Kategória: SZÖVETSÉGI HÍREK | Megtekintések száma: 284 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
avatar
A uCoz technológiájával