Főoldal » 2017 » Április » 23 » VERSENYSPORT - SZÉP EREDMÉNYEK A VII. TUBERTINI KUPÁN!
13:25
VERSENYSPORT - SZÉP EREDMÉNYEK A VII. TUBERTINI KUPÁN!

2017. április 21-22. került megrendezésre a VII. Tubertini Kupa Szegeden a Maty-éri evezőspályán, a két fordulós kupa az országos úszós ranglista első pontyszerző versenye volt! Hárman is indultak megyénkben élő versenyzőink közül! Kéri Dominik, Papp Tamás és Mezei Kristóf! A versenyen 195 versenyző 8 kategóriában mérkőzött meg! Csak a felnőtt férfi kategóriában 115 versenyző mérte össze tudását! Nézzük a fiúknak hogyan sikerült a verseny!

 

 

 

Kéri Dominik mindkét fordulóban szépet horgászott, első nap második lett szektorában, második nap megnyerte azt! Jól látszik a táblázatban, hogy csak a fogott súly döntött a dobogós helyezések között! Így Dominik az U19 kategóriában, 13 490 gramm összsúllyal, a dobogó harmadik fokára állhatott fel! Gratulálunk!

Mezei Kristóf az U24 korkategóriában ért el szép eredményt, ugyancsak a dobogó harmadik fokára sikerült felállnia a verseny végén! Gratulálunk! 

Papp Tamásunknak az U24 kategóriában az 5. helyett sikerült elérnie, megelőzve az utánpótlás országos bajnokot Pocsai Márkot! Legközelebb jobban sikerül Tomi, ügyes voltál! 

A részéletes eredménylisták elérhetőek a Tubertini Kupa hivatalos weboldalán a Horgászklub Horgászportálon! A versenyen elért eredmények fontos ranglista pontokat is értek, ezek összesítése a MOHOSZ Ranglista oldalán érhetőek el! 

Szurkoljunk a fiataloknak, szorítsunk Nekik és kövessük éves munkájukat az országos versenysportban!

fotók: Kéri István
forrás: horgaszklub.eu, mohosz.hu

Kategória: SZÖVETSÉGI HÍREK | Megtekintések száma: 398 | Hozzáadta:: vaskogergely | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
avatar
A uCoz technológiájával